Hestedyrlæge til akut hjælp eller kronisk sygdom

Har du brug for en hestedyrlæge i Thisted nær Hanstholm eller Hurup? Så står Snedsted Dyreklinik klar til at hjælpe din hest. Du kan læse om vores ydelser:

​Sygdomme

Vores hestedyrlæge er altid klar til at rykke ud til din hest i forbindelse med akut eller kronisk sygdom. Vi gør gerne brug af blodprøver, mikroskopi, gødningsprøver osv for at kunne sikre en korrekt diagnose og behandling. Er du i tvivl om din hest har behov for dyrlægehjælp er du altid velkommen til at ringe og få en snak med en af dyrlægerne.

Derudover kan vi bl.a. tilbyde:

Vaccination

Heste, der starter stævner skal følge et fast vaccinationsprogram (hesteinfluenza) med 3 basisvaccinationer og herefter en årlig vaccination. Mellem 1. og 2. basis vaccination skal gå 21-92 dage, mellem 2. og 3. basis vaccination må der gå 5-7 mdr.

Derudover skal din hest vaccineres mod stivkrampe af vores hestedyrlæge, hvilke alle bør være, da heste er meget følsomme overfor stivkrampe. Oftest vaccineres de mod både influenza og stivkrampe samtidigt.

Gødningsprøver

Vores hestedyrlæge laver gødningsprøver på klinikken, hvor vi undersøger om hesten har behov for ormekur og hvilke type orm den har. Der bør laves gødningsprøver 2 gange årligt – om foråret og efteråret. Ved mistanke om bændelorm kan der med fordel undersøges med spyt-eller blodprøve.

Derudover rådgiver vi gerne om hvordan parasitforekomsten kan nedsættes i hesteholdet.

Tandpleje

Alle heste får tandspidser, også vildheste og heste kan slide tænderne forkert. Hestedyrlægen tilbyder professionel tandpleje og tandkorrektion, samt ekstraktion af ulvetænder og tilbageholdte mælketænder og tandkapper. Vi bedøver næsten alitid hesten for at den får så grundig og afslappet en oplevelse som muligt. Vi bruger kun manuelle tandraspe.

Reproduktion

Vi tilbyder inseminering af hopper med frisk, og kølesæd. Desuden drægtighedsscanning og håndprøve længere fremme i termin. Vaccination mod virus-abort i 5-7-9 drægtighedsmåned og fødselshjæp om nødvendigt. Vi laver desuden føltjek.

Operationer

Vi foretager mindre indgreb som stående kastrationer, ulvetandsudtræk, fjernelse af mindre knuder i huden og syning af sår.

Handelsundersøgelser

Vi foretager handelsundersøgelser og tager handelsrøntgen (ben, hals og ryg)

Haltheder

Halthedsudredning med røntgen og scanning foretages

Besigtigelse og chipning til pas

Alle heste skal ifølge ny lovgivning have pas. Vi tager gerne ud og chip-mærker og besigtiger din hest og rådgiver gerne derom.​

Få hjælp af din hestedyrlæge i dag

Du træffer bedst en hestedyrlæge på telefonen 97 93 40 07 mellem kl. 07.00 og kl. 09.00 på hverdage, vi kan også kontaktes på e-mail snedsted.dyreklinik@mail.tele.dk

Vores telefon er altid åben, hvis der er behov for et akut tilkald kan du ringe i træffe- og åbningstiden og uden for normal åbningstid på Dyrlægecentralens vagttelefon på 87 40 69 35.​

​Følg Snedsted Dyreklinik på Facebook!

​På vores facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra

klinikken.

⭐⭐⭐⭐⭐

Vurderet 4,2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Facebook​​

og 4,5 ud af 5 stjerner på basis af mere end 50 anmeldelser på Goolge

HVEM ER VI?

​Snedsted Dyreklinik

CVR: 97663459