Velkommen til snedsted Dyreklinik

 Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst dyreklinik med et højt serviceniveau, hvor dit dyrs sundhed og trivsel er vores første prioritet. Klinikken er placeret centralt i Snedsted, og er let tilgængelig for både folk der kommer i bil, med tog eller gående. I kliniken arbejder vi primært med smådyr, som hunde, katte, kaniner og gnavere. Derudoveder kan vi tilbyde udkørende besøg til heste, kvæg og får 

 

VetPlan Dyreklinik Snedsted

VetPlan

Vil tilbyder også VetPlan. 
En VetPlan er en sundhedsplan, der giver dig mulighed for at dele dine udgifter på vaccination,receptgebyrer m.m udover et år, samt er række rabatter på tandpleje, vaccinationer og foder. Regelmæssig kontrol sikrer, at eventuelle sygdomme eller tandproblemer opdages i tide.

Kvalitet i fokus

Foder og Plejeprodukter

Vi forhandler nøje udvalgte foderprodukter fra Specific, Virbac og Royal Canin, samt en række plejeprodukter til hunde og katte. Vores klinik er åben for besøg, så du kan altid kigge ind og finde de produkter, din firbenede ven har brug for.


Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon, mail eller via kontaktformularen. Vi bestræber os på, at svare hurtigst muligt.