Vores mål er klart: At tilbyde kæledyrsejere den højeste standard for dyrlægebehandling og service. Vores personale er veluddannede og dygtiggør sig kontinuerligt ved at deltage i kurser og uddannelser. Dette sikrer, at vi altid er opdateret

Mød vores personale

Kirstine Rasmussen

Kirstine Rasmussen

Dyrlæge og ejer

Kirstine har været i Snedsted Dyreklinik siden 1983. Hun har altid arbejdet i blandet praksis og har derfor en bred erfaring fra praksis.

  

Line Holmegaard Larsen

Dyrelæge

Line har været ansat siden juli 2013. Hun er uddannet med hestedifferentiering, men beskæftiger sig dog ikke kun med heste, men også en hel del med smådyr i klinikken. Line er løbende på kurser indenfor både smådyr og heste.

 

Marianne Jespersen

​Marianne Jespersen

Alt-mulig-kvinde

Marianne er klinikkens “blæksprutte” og har været fast inventar på klinikken siden 1990.

Mariannes arbejdsopgaver er bl.a. alt kontorarbejde, assistance ved diverse undersøgelser, blodprøveudtag, operationer og m.m. Hun holder øje med de indlagte dyr, passer butikken, tager imod tidsbestillinger, står for indkøb af varer, rengøring og meget mere.

Anette Cadovius Rasmussen

Medhjælper

Anette hjælper til på klinikken, hvor jeg både arbejder på kontoret, men jeg hjælper også til med dyrene, når der er brug for det.

Anette er uddannet Dyrefysioterapeut ved The College of Animalphysiotherapy i England, samt kranio-sakral terapeut for dyr v. Naturgaarden i Nibe v. Tove Nielsen og Dyrefysioterapeut Lene Jacobsen (Back-in-Balance).